Årets julklapp

Mina armar darrar fortfarande. De skakar hit och dit – små rörelser förvisso, men rätt tangenter vill de inte träffa. Anledningen är att jag gått och kånkat på en stor kartong, innehållandes 20 exemplar av min bok Grå Sol. Och dessa tänkte jag givetvis sälja till er. Eller vem som helst som är intresserad.

Det blir inga vulkanpriser här inte. Åtminstone inte riktigt. 190 kronor, och jag bjuder på frakten, vilket gör den över 100 kronor billigare än om du köper den där borta. Dessutom signerar jag den gärna, och sätter ett nummer på den, så att du vet att just din är speciell. Det är ju ändå jul snart.

Årets julklapp helt enkelt. Från mig. 190 kronor inklusive frakt, leverans fortast möjligt så att ni med säkerhet får den innan jul, och sedan en signering på det. Det är begränsat parti också, som ni nog förstått, så det är först till kvarn som gäller.

Intresserad? Släng iväg ett mejl till mig på adressen seed.of.reconstruction@gmail.com. Har du några frågor går det bra att ta dem här nedan, eller via mejl. Jag har inte mycket annat för mig än sitta vid datorn, så ni lär få svar ganska snart. Jag vill ju inte att ni ska behöva vänta.

Om NuYu

»Man formulerar sig och tror att det ska hjälpa mot något.« - Anna Hallberg Visa alla inlägg av NuYu

4 responses to “Årets julklapp

 • Årets julklapp « Bloggonoid

  […] Årets julklapp Av NuYu Leave a Kommentar Kategorier: Böcker Tags: årets julklapp, bok, dystopi, författare, julklapp, roman Är spikmattor inget för dig? Då kanske min debutroman Grå Sol kan vara något istället. Just nu kan du köpa den för 190 kronor direkt av mig, och jag bjuder på frakten. Kontakta mig på seed.of.reconstruction@gmail.com för ytterligare information och beställning. Och självklart signerar jag den också, om du vill det. Läs mer här. […]

 • Emelie

  Hmm, garanterar du att jag blir nöjd om jag köpte den? Jag har ju trots allt redan en spikmatta så då har jag ju råd att lägga pengar på något annat:)

  • NuYu

   Några garantier kan jag inte ge, men du får väl testa på första kapitlet, och läsa den enda recensionen som finns av den, länk i ”Kommentera!”-fliken ovan. Fast de bästa delarna ska enligt läsare vara senare i boken, så första kapitlet kanske inte kan ge den rättvisa.

   Men om du redan har en spikmatta så behöver du ju egentligen inte tveka alls. 😉

 • Dufwan

  Överväger allvarligt.
  Det är ändå pengar.
  Vad är värt något alls egentligen?
  Kanske bättre att hålla på vad man har och nöja sig.
  Men jag får se!
  Om det visar sig finnas överflöd så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: