embrace

Man ligger och stirrar upp i taket. Ibland kan man inte göra annat, för rör man sig ens en millimeter, förlorar man allt man har. Och värmen, tycks som försvunnen överallt omkring en, fångad av frånvarons händer.
….Endast i den enkla och inträngda, förpressande närheten av den egna kroppen förblir man bestående. Allt det andra faller sönder, raseras och vägrar nybyggnation. Vägrar, för att låtsas vara bestämd, då det egentliga faktumet stirrar rakt in i ögonen: ett uppbyggande kräver alltid två parter. Någon måste vara där för att placera den första stenen. Annars blir det ingen bro.

Om NuYu

»Man formulerar sig och tror att det ska hjälpa mot något.« - Anna Hallberg Visa alla inlägg av NuYu

2 responses to “embrace

 • Emelie Fågelstedt

  Alltid lika skicklig- även om det var en dyster verklighet. Och att dela med sig av den på självaste alla hjärtans dag av alla dagar;)

  Bra att du hittade den röda tråden! Det gillar jag! Och angående det där med varför världen någonsin vänds upp och ner om man ändå ser den upp och ner som barn… Jag har ingen aning faktiskt. För man bör väl vänja sig i vilket fall som? Jag ska ligga och klura på detta, så det blir troligtvis ingen sömn i natt nu…:)

  • NuYu

   Haha, det glömde jag helt bort. Faktum är att den var tidsinställd; jag skrev själva inlägget i fredags. Det blev en intressant effekt dock.

   Jadu, uppochner, klurigt det där. Själv får jag inte ens komma i närheten av att börja fundera, för då överhettas nog min hjärna. För mycket filosofi, psykologi och speldesign på en dag är inte bra. 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: